Dak-coating

De meeste dakcoatings gaan 5 tot 10 jaar mee, maar de meeste mensen besluiten het dak na slechts 3 tot 5 jaar opnieuw te coaten vanwege de Believe It All-advertenties van dakbedekkingsverkopers dat de coating uw dak zal beschermen.

Feit is dat de coating uw dak waarschijnlijk niet zal beschermen als u er elk half jaar van afhankelijk bent voor regen en sneeuw. Dat is niet erg. Als uw daksysteem alle weersomstandigheden heeft kunnen weerstaan, hoeft u zich geen zorgen te maken.

U moet minimaal 3 tot 5 jaar teruggaan naar verschillende leveranciers van dakbedekkingsmaterialen om de coating op de dakpannen op te splitsen in kleine panelen. Neem vervolgens de panelen en installeer er kleine ventilatoren van ongeveer 200 en 400 specificaties in. ventilatoren per paneel. Vul vervolgens de open panelen van het dak met de cognizer vulling en spuit de tegels met de coating.

Een andere manier om uw dak te beschermen is door een overkapping (dakzeil) te laten plaatsen. De dakbedekking is een stuk materiaal dat over de bovenkant van uw dak wordt aangebracht, een shingled-oppervlak. Dit voorkomt het gebruik van de dakshingles die tijdens de installatie op het dak zijn aangebracht en u moet elk half jaar materialen van de dakbedekking verwijderen.

Het aanbrengen van een dakcoating is een zeer effectieve manier om de dakbedekking in uw huis te beschermen. Veel klanten gebruiken dakbedekkingen om het dak te beschermen, maar er mag niet goed op worden vertrouwd. Omdat dakbedekkingen dakspanen zijn, komen ze na verloop van tijd meestal los van de dakspanen, en het kan zijn dat ze loskomen van de dakspanen.

Bovendien zullen de shingles uiteindelijk de neiging hebben om naar binnen te stromen. Zoek een andere dakcoating die uw dak beschermt en bespaar geen geld door een dakcoating aan te brengen die uw dak goed beschermt.

Verwar dit niet met wat het "dakonderhoud" zou moeten zijn waar ik in het volgende verhaal in detail over praat. Zelfs de beste dakcoatings, onbeschermde keramische shingles, kunnen na verloop van tijd een probleem vormen. Uw dakcoating biedt niet de totale bescherming tegen dode belasting die u nodig heeft als u deze gebruikt op shingles ter grootte van een kasteel.

Dakbedekkingen zullen uw dak waarschijnlijk niet beschermen als u ze over de dakshingles gebruikt. Dakbedekkingen zijn shingles, dus laat ze drogen (ongeveer 8 tot 10 dagen). De coating zal vanaf 1979 niet voldoende beschermen.

Als u overweegt om dakbedekking voor uw huis te gebruiken, moet u beslissen of u de dakbedekking voor gebruik wilt uitharden. Als u de dakcoating behandelt, wordt dakbedekking een probleem.

Als u uw dakspaanbedekkingen bewaart, kunt u twee dingen doen.

1. Ga ervan uit dat u de dakcoatings en dakshingles voor het aanbrengen behandelt en de juiste shingles gebruikt.

2. Behandel de coatings en shingles voor het aanbrengen en breng ze aan over de beschadigde dakshingles en behandel de dakshingles.

Als u de shingles behandelt, zullen de dakbedekkingen sneller genezen dan wanneer u ze zelf zou genezen. Bovendien is het gebruik van gordelroos ook een voordeel, omdat het uw dakshingles aanzienlijk zal verminderen.

Doe drie dingen als u de dakcoatings voor het aanbrengen wilt behandelen.

1. Behandel de dakcoatings met Neil surfactant. Neil oppervlakteactieve stof is gecertificeerd om lood te behandelen en wordt al 40 jaar gebruikt op dakcoatings om de schade door weersinvloeden te beheersen.

2. Behandel de isolatie met metadatazand volgens de instructies van uw aannemer.

3. Laat de coatings uitharden, maar moet voor gebruik 1 jaar droog zijn.