Registratie als architect is vrijwillig. Het is de enige manier om kennis te maken met de architectuurindustrie. Er zijn geen universiteiten of hogescholen die architectuur onderwijzen. In plaats daarvan worden alle studenten onderwezen door een Master Architect of een ander erkend equivalent. Een bijprodukt hiervan is een certificatie voor het werk van de architect, die door de staat wordt gevierd en een sociale functie heeft tegen een kleine vergoeding en een prijs.

Opleidingseisen

Alle universiteiten en hogescholen die een architectuur graad aanbieden zullen een minimum van 130 semester uren vereisen voor een bachelors graad in architectuur. Velen zullen meer vereisen. Maar in de meeste gevallen een formele WILLIAM erkenning van permanente educatie en de beste inspanningen om nieuwe dingen te leren, samen met een instap of associates degree. Het idee is om nuttig te zijn op dit gebied, dus college instructeurs zullen zeer behulpzaam zijn bij het vergemakkelijken van dit proces, evenals u wordt blootgesteld aan meer cursussen die u later ten goede zal komen. Het enige wat echter echt nodig is om te proberen alle vooropleidingseisen te doorbreken, is een bachelordiploma met aFac naar tevredenheid, en vaker wel dan niet het selectieproces tussen twee andere kandidaten. Laten we dus eens kijken naar enkele van de factoren die u zouden kunnen overhalen om het examen af te leggen om voltijds Architectenbureau te worden.

Voordeel voor het individu

Natuurlijk is er geen zeer directe correlatie, maar er is een sterke correlatie met vrienden die werkzaam zijn op het gebied van de architectuur en die een hogere status hebben dan de meeste van de huidige toparchitecten. De voordelen om voltijds Architect te worden nemen niet anders toe.

Volgens enquêtes heeft tot 95% van de architecten de intentie om met kinderen te werken. Dit is een voordeel voor het individu, aangezien voltijdse architecten er hoogstwaarschijnlijk bijna altijd bij zullen zijn wanneer de kinderen met een nieuw idee komen.

Conclusie

We zullen de echte architecten niet direct zien klagen over deze kwestie, meer dan 2 jaar geleden kreeg ik te maken met dit document dat we de Ontvangersmededeling noemden. In feite is dit wat er gebeurde

We ontmoetten op een dag een octrooigemachtigde en stelden hem er aan bloot. Hij wist niet eens dat architectuurtekeningen de bron voor octrooien waren. En na hem er geruime tijd aan blootgesteld te hebben vertelde hij me dat hij op de computer naar plannen keek die er precies hetzelfde uitzagen als de versies van octrooien. En door deze simpele vergissing was hij bang dat we de mensen die die ontwerpen instuurden de komende jaren veel geld zouden laten verdienen. Als u hier rondkijkt, zult u zien wat ik bedoel.

Deze gebeurtenis toont op geen enkele manier aan dat er geen goede Architecten zijn die ook proberen hun eigen bedrijf te beginnen en niet Intends als divisie, maar het heeft alle potentie om een enorm probleem te vormen voor de ontwerpen waar ze aan werkten, en dat is waarom we hiervoor hebben ontworpen op de tijdslijn van de klant of zelfs langer.

Ja… en in sommige gevallen verdienen deze mensen wel veel geld, nou ja, op dit moment in ieder geval.

Hoe vaak heb je gezegd dat het een droom was en er over gesproken?

Hoeveel mensen en welke zijn het bedrijf begonnen?

Is er iets dat u weet over spreken/denken of ontwerpen bouwen? Bent u lid van de plaatselijke Architectenvereniging?

Ben ik reeds een tevreden koper?

Doet de persoon/het bedrijf moeite om een ontwerp vanuit een ander perspectief weer te geven, zodat de klant op zijn minst leest wat hij/zij bedoelde?

Is er iemand die u kent die onlangs hetzelfde huis heeft gekocht?

Hebben de mensen die u kent het te druk om te kijken naar een Ste Design dat u heeft gepresenteerd?

Wat heeft u geleerd in het proces, wilt u een andere Architect bezoeken voor of na de aankoop van het huis?

Is het de kosten en moeite waard?

Er zijn vele anderen te overwegen

Laat maar, dat is het doel van een oefening natuurlijk!