Na het ontvangen van eindeloze klachten van alle klanten over slechte service, beperkende ontwerpen en kapotte producten, hebben we besloten dat het tijd is om een einde te maken aan deze zorgen. Goed gedaan – alle tevreden klanten zijn 100% blij (we hebben er een paar die helemaal blij zijn) met onze professionaliteit en toewijding aan het leveren van klanttevredenheid.

Wij streven ernaar om al onze producten de beste te maken! Wij creëren zinvolle oplossingen die praktisch zijn, lang meegaan en effectief zijn in belangrijke toepassingen. Onze productlijn varieert van zonnefolie voor binnenzonwering tot raamfolie voor zonregulering, ontworpen om de felle winterzon te weren en de koude binnentemperaturen laag te houden. Wij bieden ook een reeks gekleurde zonwerende folies – die zeer geschikt zijn om de slaapkamer koel te houden. Wij kunnen u helpen en adviseren over welke kleur u het beste kunt gebruiken voor verschillende toepassingen in de prachtige ruimtes van uw huis of kantoorgebouw.

Onze producten zijn milieuvriendelijk, gaan lang mee en zijn onderhoudsvrij. Het belangrijkste is dat ze vriendelijk zijn voor het milieu – wat tegenwoordig voor ons allemaal belangrijk is.

Waarom zijn wij zo populair over de hele wereld? Wij creëren producten met een elegant design die praktisch, duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Ze hebben een duurzame basis, wat betekent dat we geld besparen door producten te gebruiken die aan het eind van hun levensduur kunnen worden hergebruikt of gerecycled. Wij controleren ook de verwijdering van onze producten en wij zijn een sociaal verantwoorde fabrikant van bouwproducten die op een sociaal verantwoorde manier zijn gemaakt.

Vergeet niet dat ons bedrijf wereldwijd actief is en dat wij samenwerken met de beste leveranciers op het continent. Dit helpt ons om onze producten voortdurend te verbeteren. We leveren ook producten aan landen, waaronder de VS, met een duidelijk, ethisch en verantwoord systeem.

De zomers in Eindhoven worden warmer. De laatste jaren is er meer nevel, meer inkt, meer rook en meer thematische kleuren. Dit kan vooral frustrerend zijn voor degenen die gevoelig zijn voor seizoensgebonden klachten zoals hoofdpijn wanneer ze worden blootgesteld aan de meer overheersende tinten. Maar wees niet bang! Wij bieden een volledig gamma gekleurde Solar Control raamfolie met een elegante applicator. Dit betekent dat u uw ramen kunt bijwerken wanneer u maar wilt. Bovendien, als u de kleur in één kamer zat bent, wordt gewoon het hele raam van de ene op de andere dag opnieuw in die kleur gecoat.

Elke zomer zou u een afspraak moeten maken met een professionele installateur die ervaring heeft met uw type dak / ramen / kamers. Zo kunnen zij u adviseren over de semi-apicale keuzes voor uw specifieke locatie. Het kleurengamma wordt van jaar tot jaar beter, en dat geldt ook voor onze ramen. Met zo'n respons van de consumenten wereldwijd, zijn de ramen nu van een meer elitaire, schitterende uitstraling!